Assortiment & Merken

                        contactformulier >>

Solid Base heeft een breed aanbod in harde en zachte vloeren, alsook gordijnen en zonwering. Zowel van alle grote A-merken als enkele eigen merken.

 

Laminaat

 

Laminaat bestaat uit diverse lagen. Onderop een kunststof laag, meestal van melamine, om het laminaat te te beschermen tegen vocht van onderaf. Daarop komt de dikke drager, meestal van geperst HDF (High Density Fiberboard). Dan komt er het laagje papier, bedrukt met een (hout)structuur en daarop een supersterke kunststof toplaag (met melamine) die krassen en slijtage tegen gaat. In de toplaag kan ook een voelbare houtstructuur zijn gewalst. Laminaat is er in heel veel stijlen, (hout)kleuren, texturen en plankformaten. Het is makkelijk te leggen en onderhouden. Zelfs voor badkamers en keukens zijn er mogelijkheden.

Merken: o.a. Tarkett, Ambiant, Intercombi, Quickstep

 

Hout en parket

 

Massief houten (planken)vloeren gaan generaties lang mee en worden in de loop der tijd vaak steeds mooier. Ze kunnen vele malen worden geschuurd en daarna in de olie, was of lak worden gezet. Massief houten planken blijven altijd wel een beetje werken en kunnen lichtjes kraken. Lamelparket heeft een toplaag van massief hout (3-6 mm), verlijmd op samengeperste lagen multiplex of berkenhout. Echte parketvloeren worden laag voor laag, patroon voor patroon opgebouwd. Werk voor de specialist!

Merken: o.a. Tarkett, Lieverdink, Albers

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.